Комисија за планинарски водичи

Општи документи

Документи за обука за планинарски водичи

Документи за приправници

Документи за планинарски водичи

 

 

  • Регистрирани планинарски водичи при ФПСМ January 22, 2015
    Регистрирани планинарски водичи при ФПСМ  
  • ОБУКА НА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ПРИ ФПСМ November 8, 2014
        Од 31 октомври – 4 ноември 2014, Комисијата за планинарски водичи при ФПСМ и Центарот за стручно оспособување на ФПСМ, во планинарски дом „Смрека“ Попова Шапка, одржа обука за планинарски водичи за Категорија А. 22 кандидати од 16 планинарски друштва низ Македонија, 5 дена активно учествуваа во обуката, во нејзиниот теоретски и практичен дел. Теоретската и ...
  • Документи за Комисија за планинарски водичи July 22, 2014
    КОМИСИЈА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ   Име и презиме Матичен клуб / друштво контакт e-mail Горан Николоски H2О 070/200-506 goran.nikoloski@telekom.mk Николчо Петров ПК Македон – Скопје 070/252-169 petrovnik@yahoo.com Марјан Милановски ЗПЗП Козјак 2013, Куманово 071/387-227 piranamm@yahoo.com Влатко Гроздановски ПСК Ѓорѓи Наумов – Битола 075/575-634 vlatko.sport@gmail.com Влатко Крбалески ПСК Пелистер – Битола 075/526-028 vlatko.krbaleski@yahoo.com Врз основа на Член 51 од Статутот на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, на ден 4 јули 2014 година Претседателството на  Федерацијата на планинарски спортови на Македонија ...