Зимска обука за планинарски водичи при ФПСМ

Зимска обука за планинарски водичи при ФПСМ
Од 3 до 6 март 2016 година, во организација на Комисијата за планинарски водичи и Центарот за стручно оспособување при ФПСМ, на Попова Шапка, беше одржана обука за планинарски водичи за здобивање на Категорија Б – Планинарење во зимски услови.

Повеќе во прикачениот документ:  Обука за планинарски водичи при ФПСМ – Категорија Б

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search