Златни правила за планинари почетници

Општи препораки кои треба да им помогнат на почетниците кои немаат искуство во планинарењето, а сакаат да се искачуваат на планинските височини.

  

ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ПЛАНИНАРИ ПОЧЕТНИЦИ