Фотографија на Federacija na Planinarski Sportovi na Makedonija.

Промоција на патека – МЕДЕНИЦА и почеток на настани „ПОДОБРО Е ДА ПЛАНИНАРАМ – МЕДЕНИЦА 2019“

Настанот „ПОДОБРО Е ДА ПЛАНИНАРАМ – МЕДЕНИЦА 2019“ е организиран како промоција на
Виа Динарика патеката, како една од можностите за развој на планинскиот туризам и
едукација на млади планинари, а e подржано од страна на USAID преку CEP (Civic Engagement Program).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search