ИНФО: Цена за искачување на врвови во Непал

 In Новости

Непалската планинарска асоцијација (Nepal Mountaineering Association – NMA) објави цени за искачување на врвови во Непал, во склоп на трекинг акции. Новите цени вклучуваат и осигурување на носачите. Цените се важечки од 1 јануари 2015 година.

Превземи: Informacija – Nepal 2015

Nepal planini 2

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search