• Планинарска вечер Струмица November 23, 2015
  ПОКАНА: ПАОК ЕНТУЗИЈАСТ Струмица, Ве поканува на традиционална меѓународна планинарска вечер, на ден 28.11 2015 г. (сабота) во Хотел Цар Самуил с. Банско – Струмица ПОВЕЌЕ на: https://www.facebook.com/events/1655917861356871/
 • Watch Full Movie Online And Download The Boss Baby(2017) November 13, 2015
  Watch Full Movie The Boss Baby(2017), Free Download Full Movie The Boss Baby (2017) Online , The Boss Baby(2017) English Subtitles , Free Streaming Movie The Boss Baby (2017). Watch ...
 • ПОВИК за Календарот на активности на ФПСМ за 2016 година November 1, 2015
  Почитувани пријатели, Како и секоја година, Ве потсетуваме да доставите информации за дефинирање на ,,Календарот на активности на ФПСМ за 2016 година,,. За таа цел, на Вашите планирани клубски активности, да ...
 • ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ October 26, 2015
  Традиционален меѓународен 6ти ноемвриски планинарски марш “ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ” во организација на ПЛАНИНАРИ ЈУГ ВАЛАНДОВО 31октомври – 1ви ноември 2015 Старт во 08:30ч – Собрание Валандово Патека:Раброво -Џин Чешма-Милкин Врв-Песо Поле -Врв Жапка-Кула Цел ...
 • Дигитална топографска карта на Република Македонија October 5, 2015Дигитална топографска карта на Република Македонија
  Дигитална топографска карта на Република Македонија: http://gis.katastar.gov.mk/arec
 • БИДИ АКТИВЕН August 31, 2015
  Европска недела на спортот Превземи:  BE ACTIVE Baner
 • Меморијалниот Марш, Бел Камен – Радовиш August 13, 2015
  П.К. ,,Бел Камен” Радовиш Покана за 9-ти меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2015” Почитувани планинари ! П.К Бел Камен оваа година по 9-ти јубилеен пат го организира Меморијалниот Марш ,,Спасов Костаке – ...
 • Покана: ГОЛАК 2015 August 4, 2015
  По повод една година од постоењето на ПЛАНИНАРСКО СПОРТСКО ДРУШТВО ГОЛАК – Делчево, на ден 08-09 август 2015 година (сабота-недела),се организира планинарски марш со следната маршута : Град Делчево 595 ...
 • Покана КАЧКАР 2015 August 2, 2015
  Турската планинарска Федерација од 28 до 31 август 2015 година, го организира традиционалното искачување на Качкар. Покана, програма и пријава превземи од: http://www.bmumagazine.com/?p=679
 • 8-МИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕТРОВДЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ July 3, 2015
  ПОНИКВА – ЦАРЕВ ВРВ 12 Јули 2015 година Почетокот на патеката е од паркингот на ЗСРЦ „Пониква“ се искачува до Царев Врв (Султан Тепе) и завршува на паркингот на ЗСРЦ „Пониква“. ...