• Планинарски марш Марко Илиевски June 15, 2015
  ПК Тетекс од Тетово, ден недела, 21.јуни.2015 годна,  по 20ти пат го организира Меморијалниот марш „Марко Илиевски“. ПОКАНА превземи:  ПОКАНА-за-Лешница-2015.1
 • АЏИНА РЕКА June 11, 2015
  ПСК БИСТРА – Гостивар, Ве поканува на 22-от, традиционален планинарски марш ” АЏИНА РЕКА 2015″, кој се организира на ден 14.06.2015 година (недела) ПОКАНА превземи:  POKANA ADJINA REKA
 • ТИТОВ ВРВ 2015 May 21, 2015
  Почитувани Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово Ве поканува на 34-то традиционалното искачување „Титов Врв 2015“  23 – 24 Мај  (сабота-недела) 2015 година – Попова Шапка ПОКАНА превземи:  Titov Vrv 2015  
 • Обука за планинарски водичи – Приемен испит May 18, 2015
  На 9 мај 2015 година, Комисијата за планинарски водичи организираше Приемен испит за пријавените кандидати за обуката за планинарски водичи што ќе се одржува од 22 до 27 мај ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search