• Планинарски марш ,,Ванчо Атанасов,, March 15, 2015
  ПАОК Ентузијаст од Струмица, го организира шеснаесетиот меморијален традиционален меѓународен планинарски марш ,,Ванчо Атанасов 2015,, кој ќе се одржи на ден 05.04.2015g. (Недела) на планината Беласица. ПОВЕЌЕ превземи:  Vanco Atanasov-Belasica ...
 • Мегалитска опсерваторија Кокино – Пелинце March 12, 2015
  На ден 29.03.2015 година (недела), ЗПЗП ,,КОЗЈАК 2013“ од Куманово, ќе ја организира планинарската тура „Мегалитска опсерваторија „Кокино“-врв Китка 1211мнв-Меморијален центар „Пелинце“ “, на планината Козјак. ПРОГРАМА превземи: ПОКАНА Кокино 2015 ...
 • ИНФО: Меморијален марш Борис Трајковски March 5, 2015
  ПАОК Ентузијаст од Струмица, од 22 – 26.02.2015 година, во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија Борис Трајковски, по десети пат 12 планинари од Струмица, Гевгелија и Неготино, ...
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА КУПУВАЧИТЕ: ОПАСНОСТИ ПРИ КУПУВАЊЕТО НА ДЕРЕЗИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ March 5, 2015
  ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА КУПУВАЧИТЕ: ОПАСНОСТИ ПРИ КУПУВАЊЕТО НА ДЕРЕЗИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ Британскиот планинарски совет (BMC – British Mountaineering Council ) предупредува за опасните дерези кои се продаваат преку интернет. Во предупредувањето ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search