• Зимската експедиција на планината Арарат 5137м February 25, 2015
  И З В Е Ш Т А Ј за учество во зимската експедиција на планината Арарат  5137м во рамки на Балканската Планинарска Унија  До Федерација на планинарски спортови на Македонија: Во периодот од ...
 • ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,, February 24, 2015
  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,, СО СЕРИСКИ БРОЈ No. 7/12. Фирмата CLIMBING TECHNOLOGY утврдила грешки во пластичните делови (врските) во некои примероци на дерезите со сериски број No. 7/12. ...
 • Планинарски марш Борис Трајковски February 17, 2015
  Во организација на ПАОК Ентузијаст од Струмица, по десетти пат го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија Борис Трајковски. Целата програма може да ...
 • Зимско искачување на Пелистер February 17, 2015
  ПСК „Димитар Илиевски Мурато” oваа гoдина на 21/22.02.2015 ќе oрганизира зимскo искачување на Пелистер. Ве поканува да земите учество во оваа планинарска акција која ќе се одвива според следната Прoграма: ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search