• Повик за обука на ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧ ФПСМ – Категорија А February 12, 2015
  Федерацијата за планинарски спортови на Македонија (ФПСМ) – Центар за Стручно Оспособување (ЦСО – ФПСМ) ги повикува сите планинарски друштва да пријават кандидати за обуката за планинарски водичи која ...
 • Меморијален марш Борис Трајковски February 10, 2015
  ПАОК Ентузијаст од Струмица по десети пат оваа година го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија, Борис Трајковски. Маршот ќе се одвива во два ...
 • Инфо: Мапи на покривање со сигнал од сите мобилни February 10, 2015
  За планинарските водичи и за учесниците во планинарски акции. Мапи на покривање на територијата на Република Македонија со сигнал од сите мобилни оператори во Република Македонија: http://www.komuniciraj.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=269
 • ИНФО: Цена за искачување на врвови во Непал February 5, 2015
  Непалската планинарска асоцијација (Nepal Mountaineering Association – NMA) објави цени за искачување на врвови во Непал, во склоп на трекинг акции. Новите цени вклучуваат и осигурување на носачите. Цените ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search