• Регистрирани планинарски водичи при ФПСМ January 22, 2015
  Регистрирани планинарски водичи при ФПСМ  
 • Презентации по повод „Светскиот ден на планината“ December 8, 2014
  Презентации по повод „Светскиот ден на планината“, 11.12.2014 Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, Комисија за високогорство и експедиционизам,  по повод „Светскиот ден на планината“, на 11.12.2014 (четврток) во ДХО ...
 • Светски ден на планината December 1, 2014
  ПОКАНА Почитувани, Федерацијата на планинарски спортови на Македонија (ФПСМ), традиционално и оваа година се приклучува кон одлуката  на Генералното Собрание на Обиденинетите Нации, за одбележување на 11 декември – ,,Светскиот ден ...
 • ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР November 25, 2014
  ПОКАНА ПАОК ЕНТУЗИЈАСТ од Струмица, Ве ПОКАНУВА да бидете присутни на традиционалната меѓународна ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР на ден 29.11.2014 год. (сабота) во хотел ЦАР САМОИЛ с.Банско, Струмица ПОКАНА ПРЕВЗЕМИ: Pokana za Planinarska vecer ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search