• 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014” July 22, 2014
  Покана: П.К. Бел Камен – Радовиш, 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014,, Bel Kamen memorijal 2014
 • Боговињско езеро July 11, 2014
  ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село ...
 • Бегово Поле 2014 June 30, 2014
  ПСК Драчево има чест да Ве покани на традиционалната акција БЕГОВО ПОЛЕ: Петок-04.07.2014 17:00- Поаѓање со организиран превоз од Железничка станица(Транспортен центар) до рибник Принц- с.Алдинци 18:30- Пристигнување во рибник Принц, и ...
 • ШАРСКИ ВОДИ 2014 June 27, 2014
  Попова Шапка – Маврово – Вруток Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search