ОБУКА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ – ЖЕНИ – 2020

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ОБУКА ЗА UIAA ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ – КАТЕГОРИЈА А1, наменета исклучиво за жени.

ПРЕВЗЕМИ:ОБУКА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ФПСМ УНДП

Потребни документи:

ПРИЈАВА ЗА ОБУКА

ЗДРАВСТВЕНА ПОТВРДА

ПРЕГЛЕД НА ПЛАНИНАРСКИ АКТИВНОСТИ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search