Опрема за есен

 In Комисија за планинарски водичи, Новости, Центар за Стручно Оспособување

Есенската сезона е во полн замав. Секој човек со свои навики. Некои одат брзо, други побавно, трети уживаат во природата, на четврти им е важно да стигнат на врвот. Некои во ранецот носат основни работи, а други „се живо и диво“, за секој случај. Што е неопходно да носиме на планина?

ПОВЕЌЕ превземи: oprema-za-ednodnevna-akcija-na-planina-vo-esen

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search