Поддршка на првата инклузивна штафетна трка ,,Заедно до целта,,

 In Најава, Новости

ФПСМ во поддршка на првата Инклузивна штафетна трка ,,Заедно до целта,, организирана од Куќа на Среќата.

Настанот се одржа на 20 мај 2023 год. со почеток од 10:00 часот. во Скопје (парк Школка) каде учествуваа 30 тимови, меѓу кои и членови, тимови од ФПСМ.

Благодарност до членките кои учествуваа во поддршката на настанот, а на организаторот му посакуваме успех во градење традиционален настан.

ФПСМ преку работното стручно тело за поддршка на лица со попречености ќе помога и во иднина во интерес на зголемување на нивната видливост.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search