Убавините на Скопска

Покана:

Четврт традиционален планинарски поход на Скопска Црна Гора, во организација на Планинарско спортскиот клуб Скопска Црна Гора од Скопје, ќе се одржи на 17.04.2016 год. (недела) под слоганот “Убавините на Скопска”.

Покана ПРЕВЗЕМИ:  Покана СЦГ поход 2016