ЧЕСТИТКИ за искачувањето на Дамаванд, Иран

ЧЕСТИТКИ
Македонска експедиција составена од четворица планинари – Иван Трпков, Александар Ивановски, Пеце Караболов и Боби Цветков од ПСК Димитар Илиевски Мурато од Битола, на ден 24 јули, успешно го искачија врвот Дамаванд (5671 м.н.в) во Иран, кој е и највисок вулкански врв на Евроазискиот континент.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search