0

Документи за Комисија за планинарски водичи

Врз основа на Член 51 од Статутот на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, на ден 4 јули 2014 година Претседателството на  Федерацијата на планинарски спортови на Македонија усвои [...]

0

Боговињско езеро

ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од [...]