0

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,,

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,, СО СЕРИСКИ БРОЈ No. 7/12. Фирмата CLIMBING TECHNOLOGY утврдила грешки во пластичните делови (врските) во некои примероци на дерезите [...]

0

Повик за обука на ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧ ФПСМ – Категорија А

Федерацијата за планинарски спортови на Македонија (ФПСМ) – Центар за Стручно Оспособување (ЦСО – ФПСМ) ги повикува сите планинарски друштва да пријават кандидати за обуката за планинарски [...]

0

Инфо: Мапи на покривање со сигнал од сите мобилни

За планинарските водичи и за учесниците во планинарски акции. Мапи на покривање на територијата на Република Македонија со сигнал од сите мобилни оператори во Република Македонија: [...]

0

Совет : Употреба на мобилни телефони во планина

Денешниот живот не би можеле да го замислиме без мобилни телефони кои имаат широк спектар на употреба. Во населените места и по главните сообраќајници покриеноста со сигнале е многу добра, но во [...]