0

8-МИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕТРОВДЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ

ПОНИКВА – ЦАРЕВ ВРВ 12 Јули 2015 година Почетокот на патеката е од паркингот на ЗСРЦ „Пониква“ се искачува до Царев Врв (Султан Тепе) и завршува на паркингот на ЗСРЦ „Пониква“. Најниската точка [...]