0

ДВИЖЕЊЕ НИЗ ПЛАНИНА ВО ЗИМСКИ УСЛОВИ

ДВИЖЕЊЕ НИЗ ПЛАНИНА ВО ЗИМСКИ УСЛОВИ Во планините важат други законитости отколку во долините. Тие што сакаат да ги посетуваат планините, треба да ги познаваат тие законитости и да им се [...]

0

ПОВИК за Календарот на активности на ФПСМ за 2016 година

Почитувани пријатели, Како и секоја година, Ве потсетуваме да доставите информации за дефинирање на ,,Календарот на активности на ФПСМ за 2016 година,,. За таа цел, на Вашите планирани клубски [...]