0

ТИТОВ ВРВ 2016

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово, Ве поканува на 35-то традиционалното искачување „Титов Врв 2016“ 28 – 29 Мај (сабота-недела) 2016 година – Попова Шапка Во прилог покана и програма на [...]

0

РАМЕН КАМЕН

ПД Шари од Гостивар, Ве поканува на еднодневен планинарски марш до РАМЕН КАМЕН, ШАР ПЛАНИНА, кој ќе се одржи на ден 22.05.2016 година. Патека: Здуње – Д.Јеловце – Рамен Камен – [...]