ТРАНСФЕРЗАЛА ИЛИНДЕН – 2017

ПЛАНИНАРСКА ТРАНСФЕРЗАЛА НИЗ ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА “ИЛИНДЕН – 2017” СКОПЈЕ-КРУШЕВО-ОХРИД – 31ви пат 114 ГОДИНИ ОД ИЛИНДЕНСКОТО ВОСТАНИЕ И СМРТТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Акцијата се организира [...]