Искачувања август 2017

Почитувани (во планинарските друштва/клубови), Во текот на август 2017 година планинари од Република Македонија се искачија на: Дамаванд (5.609 м.), Mont Blanc (4.810 м.), Materhorn (4.478 м.), [...]