Пријатели на ФПСМ

 

Корисни линкови

  • Појак Калман – Куманово October 3, 2014
    На ден 04 и 05.10.2014 година,Здружение Спортско Планинарски Клуб Козјак од Куманово ќе организира 16- ти по ред меморијален марш ПОЈАК – КАЛМАН  Програма:  04.10.2014(сабота) година 08:00-08:30 Собирање и евидентирање на учесници на автобуска станица Куманово 08:30 Поаѓање со организиран превоз до с.Арбанашко (цената на повратен билет е 200 денари) 09:30 Поаѓање од Арбанашко 970 мнв кон врвот ...
  • Пл. марш Даре Џамбаз September 11, 2014
    ПСЗ Козјак од Прилеп има чест да Ве покани на планинарскиот марш,Даре Џамбаз, кој ќе се одржи на ден 14.09.2014 год. Повеќе информации на:  https://www.facebook.com/btrajkoski1
  • ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2 September 11, 2014ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ  искачување на К2
    Федерација на планинарски спортови на Македонија  Има задоволство да Ве покани на ПРЕЗЕНТАЦИЈА  Здравко Дејановиќ Искачување на К2 ( 8.611 м.), 2014  18.00 ч. ден понеделник, 15септември 2014 год. Младински Културен Центар кеј Димитар Влахов бр. 15 МК-1000 Скопје