Пријатели на ФПСМ

 

Корисни линкови

  • Брзинско искачување Долна Лешница – Титов Врв September 5, 2014
    Почитувани, ПСД Макпетрол и здружението ТРЕКС ќе организира во недела – 21 септември 2014 (недела) натпревар во брзинско искачување на 1000 m висинска разлика – Vertical Kilometer и тоа од кај бачилото на Долна Лешница преку седлото под Среден камен до Титов Врв.   Ве покануваме да се приклучите со свои натпреварувачи, а секако ќе бидат добредојдени оние кои ќе сакаат да ...
  • Планинарски марш – 1000 години од Битката на Беласица September 5, 2014
    Покана за учество на планинарски марш по повод одбележување 1000 години од Битката на Беласица ПРЕВЗЕМИ  Belasicka bitka_planinarski drustva (1)
  • Ѓeнов Камен – Лешок July 24, 2014
    Планинарскиот Клуб „Јелак“ од Тетово, го организира традиционалното искачување кон Ѓeнов Камен… Покана и програм: Gjinov Kamen 2014