Пријатели на ФПСМ

 

Корисни линкови

  • 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014” July 22, 2014
    Покана: П.К. Бел Камен – Радовиш, 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014,, Bel Kamen memorijal 2014
  • Боговињско езеро July 11, 2014
    ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од каде што и се започнува со турата и превоз за назад од Попова Шапка до Тетово по цена од 250 денари. Сите дополнителни информации ...
  • Бегово Поле 2014 June 30, 2014
    ПСК Драчево има чест да Ве покани на традиционалната акција БЕГОВО ПОЛЕ: Петок-04.07.2014 17:00- Поаѓање со организиран превоз од Железничка станица(Транспортен центар) до рибник Принц- с.Алдинци 18:30- Пристигнување во рибник Принц, и по планинарска патека упатување кон п.дом Караџица 20:00- Пристигнување во п.дом Караџица, сместување на гостите 20:30-Заедничка вечера Сабота-05.07.2014 06:00-Будење и појадок 07:00-Поаѓање кон Бегово Поле(Солунска Глава 2540 м.н.в.) 10.30-Пристигнување на Бегово ...