Пријатели на ФПСМ

 

Корисни линкови

  • ШАРСКИ ВОДИ 2014 June 27, 2014
    Попова Шапка – Маврово – Вруток Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од рекреативен и натпреварувачки карактер. Повеќе на: http://www.pdtransverzalec.org.mk/soopstenija/pokanasharskivodi2014.html
  • МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ ,,МАРКО ИЛИЕВСКИ,, – ЛЕШНИЦА 2014 June 22, 2014
    ЗПК “ТЕТЕКС“, оваа година, по 19-ти пат ќе го организира меморијалниот марш “Марко Илиевски“, во спомен и сеќавање на нашиот спортски работник и планинар. По тој повод Ве покануваме да земете учество на овој меморијален марш, кој ќе се одржи на 28 и 29 ЈУНИ2014 год. (Сабота-Недела). ПРОГРАМА И ПОКАНА превземи: LESNICA 2014
  • Традиционална планинарска забава “Беличица“ June 20, 2014
    Традиционална планинарска забава “Беличица“ 21-22.06.2014 Подетални информации на следниот линк: http://www.makedon.mk/akcii/vo-najava/221-belichica2014