• ОГРАЖДЕН, второ коло во Планинарска ориентација и планинарски марш April 22, 2017
    Во организација на ПАОК Ентузијаст, Струмица, со поддршка на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, на ден 10 и 11 Јуни 2017 година, на планината Огражден, месност Суви Лаки (регионалниот пат Струмица-Берово), одалечен 22 km од Струмица, ќе се ...
  • Државно Првенство во Планинарска Ориентација April 5, 2016
    Државното првенство во планинарска ориентација, ќе се одржи на 28 Мај 2016 год. на Попова Шапка и ќе биде во организација на ДПС Трансверзалец – Скопје, со подршка на Федерација на Планинарски Спортови во Македонија (ФПСМ). На првенството може ...

Програма за Планинарска Ориентација 2022

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search