ЕУРОРАНДО 2016 – СКОНЕ (ШВЕДСКА) И ПРЕИКЕСТОЛЕН (НОРВЕШКА)

 In Новости
„ЕУРОРАНДО 2016. – СКОНЕ (ШВЕДСКА) И ПРЕИКЕСТОЛЕН (НОРВЕШКА)“
13. – 27. 09. 2016.
По покана на пријателите од Планинарскиот сојуз на Србија, овaa годинa пешачкиот маратон ќе се одржи во Шветска и Норвешка.

Европската пешачка асоцијација ( http://www.era-ewv-ferp.com ), секоја шеста година организира собир на пешачите од цела Европе во тек од 6 дана. До сега вакви средби се одржани во Француска, Чешка и Шпанија.

http://www.era-ewv-ferp.com/events/eurorando-2016/
ПРЕВЗЕМИ / информации од ПСС /:
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search