Златни правила за планинари почетници

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

Општи препораки кои треба да им помогнат на почетниците кои немаат искуство во планинарењето, а сакаат да се искачуваат на планинските височини.

  

ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ПЛАНИНАРИ ПОЧЕТНИЦИ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search