• Покана: ГОЛАК 2015 August 4, 2015
  По повод една година од постоењето на ПЛАНИНАРСКО СПОРТСКО ДРУШТВО ГОЛАК – Делчево, на ден 08-09 август 2015 година (сабота-недела),се организира планинарски марш со следната маршута : Град Делчево 595 ...
 • Покана КАЧКАР 2015 August 2, 2015
  Турската планинарска Федерација од 28 до 31 август 2015 година, го организира традиционалното искачување на Качкар. Покана, програма и пријава превземи од: http://www.bmumagazine.com/?p=679
 • 8-МИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕТРОВДЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ July 3, 2015
  ПОНИКВА – ЦАРЕВ ВРВ 12 Јули 2015 година Почетокот на патеката е од паркингот на ЗСРЦ „Пониква“ се искачува до Царев Врв (Султан Тепе) и завршува на паркингот на ЗСРЦ „Пониква“. ...
 • Планинарски марш Марко Илиевски June 15, 2015
  ПК Тетекс од Тетово, ден недела, 21.јуни.2015 годна,  по 20ти пат го организира Меморијалниот марш „Марко Илиевски“. ПОКАНА превземи:  ПОКАНА-за-Лешница-2015.1

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search