• ИНФО: Ознака за безбедност на „UIAA“ April 7, 2015
  Почитувани планинарски водичи и планинари. Побарајте го логото со ознака за безбедност на UIAA (UIAA Safety Label) на вашата опрема за планинарење и искачување. Следните компании го користат тоа лого: Arcteryx, ...
 • Планинарски марш ,,ВАНЧО АТАНАСОВ” March 30, 2015
  П.А.О.К. Ентузијаст од Струмица, го организира шеснаесетиот меморијален планинарски марш ,,ВАНЧО АТАНАСОВ” koj ќе се одржи на ден 05.04.2015 г. (Недела) на планината Беласица. ПОКАНА превземи :  П О К ...
 • Експедиција АНАПУРНА 1, Здравко Дејановиќ March 28, 2015
  Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, официјално Ве информира дека Здравко Дејановиќ на ден 24.03.2015 година во 14.45 часот (по локално време) се искачи на Анапурна 1 (со висина ...
 • Планинарски марш ,,Ванчо Атанасов,, March 15, 2015
  ПАОК Ентузијаст од Струмица, го организира шеснаесетиот меморијален традиционален меѓународен планинарски марш ,,Ванчо Атанасов 2015,, кој ќе се одржи на ден 05.04.2015g. (Недела) на планината Беласица. ПОВЕЌЕ превземи:  Vanco Atanasov-Belasica ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search