• ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,, February 24, 2015
  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА! ПРОБЛЕМ СО ДЕРЕЗИТЕ ,,CLIMBING TECHNOLOGY,, СО СЕРИСКИ БРОЈ No. 7/12. Фирмата CLIMBING TECHNOLOGY утврдила грешки во пластичните делови (врските) во некои примероци на дерезите со сериски број No. 7/12. ...
 • Планинарски марш Борис Трајковски February 17, 2015
  Во организација на ПАОК Ентузијаст од Струмица, по десетти пат го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија Борис Трајковски. Целата програма може да ...
 • Зимско искачување на Пелистер February 17, 2015
  ПСК „Димитар Илиевски Мурато” oваа гoдина на 21/22.02.2015 ќе oрганизира зимскo искачување на Пелистер. Ве поканува да земите учество во оваа планинарска акција која ќе се одвива според следната Прoграма: ...
 • Повик за обука на ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧ ФПСМ – Категорија А February 12, 2015
  Федерацијата за планинарски спортови на Македонија (ФПСМ) – Центар за Стручно Оспособување (ЦСО – ФПСМ) ги повикува сите планинарски друштва да пријават кандидати за обуката за планинарски водичи која ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search