• Пл. марш Даре Џамбаз September 11, 2014
  ПСЗ Козјак од Прилеп има чест да Ве покани на планинарскиот марш,Даре Џамбаз, кој ќе се одржи на ден 14.09.2014 год. Повеќе информации на:  https://www.facebook.com/btrajkoski1
 • ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2 September 11, 2014ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2
  Федерација на планинарски спортови на Македонија  Има задоволство да Ве покани на ПРЕЗЕНТАЦИЈА  Здравко Дејановиќ Искачување на К2 ( 8.611 м.), 2014  18.00 ч. ден понеделник, 15септември 2014 год. Младински Културен Центар кеј Димитар Влахов бр. ...
 • Брзинско искачување Долна Лешница – Титов Врв September 5, 2014
  Почитувани, ПСД Макпетрол и здружението ТРЕКС ќе организира во недела – 21 септември 2014 (недела) натпревар во брзинско искачување на 1000 m висинска разлика – Vertical Kilometer и тоа од кај бачилото на Долна Лешница ...
 • Планинарски марш – 1000 години од Битката на Беласица September 5, 2014
  Покана за учество на планинарски марш по повод одбележување 1000 години од Битката на Беласица ПРЕВЗЕМИ  Belasicka bitka_planinarski drustva (1)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search