• ШАРСКИ ВОДИ 2014 June 27, 2014
  Попова Шапка – Маврово – Вруток Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од ...
 • МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ ,,МАРКО ИЛИЕВСКИ,, – ЛЕШНИЦА 2014 June 22, 2014
  ЗПК “ТЕТЕКС“, оваа година, по 19-ти пат ќе го организира меморијалниот марш “Марко Илиевски“, во спомен и сеќавање на нашиот спортски работник и планинар. По тој повод Ве покануваме да ...
 • Традиционална планинарска забава “Беличица“ June 20, 2014
  Традиционална планинарска забава “Беличица“ 21-22.06.2014 Подетални информации на следниот линк: http://www.makedon.mk/akcii/vo-najava/221-belichica2014
 • КОЧУЛИСКИ ВОДОПАДИ 22.06.2014 год. June 18, 2014
  ПАОК ЈУГ ВАЛАНДОВО Валандово организира еднодневна Акција по падините на планината Беласица.Ви ја доставуваме следнава програма: Koculiski vodopadi 14

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search