• Планинарски марш – 1000 години од Битката на Беласица September 5, 2014
  Покана за учество на планинарски марш по повод одбележување 1000 години од Битката на Беласица ПРЕВЗЕМИ  Belasicka bitka_planinarski drustva (1)
 • Ѓeнов Камен – Лешок July 24, 2014
  Планинарскиот Клуб „Јелак“ од Тетово, го организира традиционалното искачување кон Ѓeнов Камен… Покана и програм: Gjinov Kamen 2014
 • 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014” July 22, 2014
  Покана: П.К. Бел Камен – Радовиш, 8-ми меморијален марш ,,Спасов Костаке – Цоцо – 2014,, Bel Kamen memorijal 2014
 • Боговињско езеро July 11, 2014
  ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од каде што и се започнува со турата и превоз за назад од Попова Шапка до Тетово по цена од ...
 • Бегово Поле 2014 June 30, 2014
  ПСК Драчево има чест да Ве покани на традиционалната акција БЕГОВО ПОЛЕ: Петок-04.07.2014 17:00- Поаѓање со организиран превоз од Железничка станица(Транспортен центар) до рибник Принц- с.Алдинци 18:30- Пристигнување во рибник Принц, и по планинарска патека упатување кон п.дом Караџица 20:00- Пристигнување во п.дом Караџица, сместување на гостите 20:30-Заедничка вечера Сабота-05.07.2014 06:00-Будење и појадок 07:00-Поаѓање кон Бегово Поле(Солунска ...
 • ШАРСКИ ВОДИ 2014 June 27, 2014
  Попова Шапка – Маврово – Вруток Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од рекреативен и натпреварувачки карактер. Повеќе на: http://www.pdtransverzalec.org.mk/soopstenija/pokanasharskivodi2014.html
 • МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ ,,МАРКО ИЛИЕВСКИ,, – ЛЕШНИЦА 2014 June 22, 2014
  ЗПК “ТЕТЕКС“, оваа година, по 19-ти пат ќе го организира меморијалниот марш “Марко Илиевски“, во спомен и сеќавање на нашиот спортски работник и планинар. По тој повод Ве покануваме да земете учество на овој меморијален марш, кој ќе се одржи на 28 и 29 ЈУНИ2014 год. (Сабота-Недела). ПРОГРАМА И ПОКАНА превземи: LESNICA 2014 ...
 • Традиционална планинарска забава “Беличица“ June 20, 2014
  Традиционална планинарска забава “Беличица“ 21-22.06.2014 Подетални информации на следниот линк: http://www.makedon.mk/akcii/vo-najava/221-belichica2014

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search