ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ

Традиционален меѓународен 6ти ноемвриски планинарски марш “ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ” во организација на ПЛАНИНАРИ ЈУГ ВАЛАНДОВО 31октомври – 1ви ноември 2015 Старт во 08:30ч – Собрание Валандово Патека:Раброво -Џин Чешма-Милкин Врв-Песо Поле -Врв Жапка-Кула Цел -манастир Св. Георги Пристигнувањете манастир Св. Георги околу 13:30 каде од организаторот е обезбедено ручек. Вода за пиење има само […]

продолжи