БМУ Младински планинарски камп – Горна Белица, Струга

Во организација на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија како домаќин и Балканската планинарска Унија (www.bmumagazine.com) во с.Горна Белица, Струга од 20 до 24 август 2014 год. се [...]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search