0

КИЛИМАНЏАРО 2016

ИСКАЧУВАЊЕ НА КИЛИМАНЏАРО 2016 ОД ЧЛЕНОВИТЕ НА БАЛКАНСКАТА ПЛАНИНАРСКА УНИЈА На 20 јануари 16 планинари членови на Балканската планинарска унија (9 од Македонија, 1 од Албанија, 1 од Србија и 1 [...]

0

ПОВИК: ЗИМСКА ОБУКА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ

ПОВИК ДО ПЛАНИНАРСКИТЕ ДРУШТВА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ЗИМСКА ОБУКА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ПРИ ФПСМ 2016 – КАТЕГОРИЈА Б Федерацијата за планинарски спортови на Македонија (ФПСМ) ги повикува сите [...]