0

КОЗЈАК ПРИЛЕП

ПСЗ „Козјак“ – Прилеп на ден 10,11,12.06.2016 организира програма за три дена, по повод 20 години од првото традиционално искачување „Козјак ’97“ на врвот Козјак 1747 мнв , на Бабуна [...]

0

АЏИНА РЕКА 2016

П.С.К Бистра-Гостивар, по 23-ти пат го организира традиционалниот еднодневен марш „ Аџина Река“ на ден 12.06.2016 година (недела). Маршот стартува од месноста Торбешки мост – Аџина река [...]