0

ЕУРОРАНДО 2016 – СКОНЕ (ШВЕДСКА) И ПРЕИКЕСТОЛЕН (НОРВЕШКА)

„ЕУРОРАНДО 2016. – СКОНЕ (ШВЕДСКА) И ПРЕИКЕСТОЛЕН (НОРВЕШКА)“ 13. – 27. 09. 2016. По покана на пријателите од Планинарскиот сојуз на Србија, овaa годинa пешачкиот маратон ќе се одржи во Шветска и [...]