0

ПРИЈАВА ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧ ПРИ ФПСМ

Почитувани,   ПРИЈАВА ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧ ПРИ ФПСМ   Согласно тековниот Правилник за Планинарски водичи при ФПСМ (Член 3), обврска на Планинарскиот водич е: „Да се грижи [...]

0

Реакција на ФПСМ за несреќите на Попова Шапка

Почитувани, Федерацијата на планинарски спортови на Македонија (ФПСМ), согласно својот Статут, има обврска редовно да ја известува јавноста за планинарските активности кои афектираат поширока [...]