0

ИЗВЕШТАЈ – Планинарење по лесни патеки во зимски услови / Категорија Б1

ИЗВЕШТАЈ ЗА ОБУКА НА ПЛАНИНАРСКИ ВОДАЧИ Планинарење по лесни патеки во зимски услови – Категорија Б1 Организатор: Комисија за планинарски водичи и Центар за стручно оспособување при ФПСМ. [...]

0

Прво … коло од лигата во Планинарска ориентација

Програма  за Прво Второ и Трето коло од Лигата во Планинарска Ориентација Натпреварите во Планинарска Ориентација се во организација на ДПС Трансверзалец- Скопје ,поддржани од Федерација на [...]

0

ЗИМСКА ОБУКА 2019

Од 28.02 до 03.03.2019.2019 во организација на Комисијата за планинарски водичи и Центарот за стручно оспособување при ФПСМ, во „Конак“ и во оклината, на Попова Шапка, Шар Планина, беше одржана [...]