Годишно Собрание на ФПСМ, 28.10.2023, Штип

На 28.10.2023, во Штип, се одржа Годишно Собрание на ФПСМ, каде беа поканети сите планинарски клубови-членки на ФПСМ, членови на Претседателството и комисиите на Федерацијата. Планинарските клубови од сите региони активно учествуваа во конструктивна дискусија и разменија мислења на утврдените точки од дневниот ред, при што беа донесени важни одлуки за понатамошното работење и исполнување […]

продолжи