БМУ Младински планинарски камп – Горна Белица, Струга

 In Комисија за млади

Во организација на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија како домаќин и Балканската планинарска Унија (www.bmumagazine.com) во с.Горна Белица, Струга од 20 до 24 август 2014 год. се одржа собир на млади планинари од Балканот.

Младите планинари од 5 балкански земји, разменија искуства за планинарските техники за кампување, пешачење и водење на планинари на Црн врв и Магаро, качување на карпа во Трпејца, ориентација во природа, пештерништво…IMKGB1 IMKGB9a IMKGB13 IMKGB15 IMKGB23

 

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search