Зимско искачување на Пелистер

ПСК „Димитар Илиевски Мурато” oваа гoдина на 21/22.02.2015 ќе oрганизира зимскo искачување на Пелистер. Ве поканува да земите учество во оваа планинарска акција која ќе се одвива според следната

Прoграма:   Zimsko-iskacuvanje-na-Pelister-2015година

Share This: