КОЧУЛИСКИ ВОДОПАДИ

 In Новости

УБАВИНИТЕ НА БЕЛАСИЦА ,,КОЧУЛИСКИ ВОДОПАДИ“ 15.05.2016 год.недела организатор ПК ЈУГ ВАЛАНДОВО
ПРОГРАМА
– Старт: с.Башибос во 08:00ч. – с.Кочули – водотек Арк Дере со повеќе водопади, …- с.Бајрамбос – с.Кочули – с.Башибос.
– Должина на патеката 12 км.
Повеќе ПРЕВЗЕМИ ПОКАНА: KOCHULSKI VODOPADI

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search