Меморијален марш Борис Трајковски

 In Новости

ПАОК Ентузијаст од Струмица по десети пат оваа година го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија, Борис Трајковски. Маршот ќе се одвива во два дела: првиот на 22.02.2015 година….202 километри од Струмица до Скопје…

Покана превземи:Programa Boris Trajkovski

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search