ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М

 In Uncategorized

ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М™
Св. Гаврил Лесновски – Св. Јоаким Осоговски 21/22 мај 2016
ЗПТК Патник, Ве поканува да го поминете патот на една легенда од 11-ти век, Меѓународната планинарска трансверзала 4М™.
,,Секоја планина има своја убавина, убавините на Осоговските планини ќе ги збогати вашите спомени за уште едно незабравно патешествие,,.
ПРОГРАМА и ВОСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА за организација на трансверзалата ПРЕВЗЕМИ:

POKANA-PROGRAMA 4M 2016 (1)

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search